За нас

Ние сме виртуелна продавница која соработува со експресна пошта и која врши достава до домашна адреса низ цела Македонија за 1 работен ден и се плаќа при самото подигање на производот.

Ние веруваме дека квалитет на нашите производи заедно со одличниот сервис и поволните цени се основата на нашиот бизнис.

Го следиме пазарот 24/7 така што ви ги нудиме најновите и најиновативните гаџети кои ќе ви го направат животот побезбеден,позабавен и поедноставен.

Исто така ви нудиме фабрички произведени и тестирани производи кои се исто така и лично проверени за да бидиме 100% сигурни дека се во исправна состојба.

Секој производ ни е безбедно спакуван за да не се оштети при транспортот.

Сите овие карактеристики не прават уникатни во нашата работа и не издвојуваат пред нашата конкуренција бидејќи на прво место ни е задоволството на нашиот муштерија.