Дигитална вага од 0.01-200g

650 денари

790 денари

- Автоматско мерење
- Автоматско исклучување (по 30 секунди неактивност)
- Температура на работа од 10-30°C
- Поднесува тежина од 0.01-200g
- Пренослива и лесна за користење
- Во пакетот се вклучени и батерии

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари