Дигитална вага до 50kg

540 денари

690 денари

- Супер квалитетна и прецизна
- Уникатен Handheld дизајн
- Автоматска функција за исклучување
- Пренослива и лесна за користење
- Батерии вклучени во пакетот

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари