brAun преса за коса

690 денари

840 денари

- Открива брилијантност на права и сјајна коса
- Брзо загревање
- Контрола над температурата
- За сите типови на коса
- Супер прави влакна, не се закачува во косата

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари