Bluetooth USB Transmitter со полнач

550 денари

790 денари

Карактеристики: 
- Работи со далечински управувач
- Достапно автоматско скенирање. Со пресети на станици
- Излези за AUX, USB и Slot за мемориска картичка 
- Можност за полнење
- Со LCD екран, MP3 Player, Безжичен FM радио сигнал, Bluetooth Wireless
- Конектори: Wireless Bluetooth и излез за слушалки
- Компатибилнос: Универзален

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари