Bluetooth слушалки

590 денари

790 денари

Bluetooth Stereo слушалките ви нудат тотална безжична слобода. Дизајнирани да ви го дадат најкомфорното искуство за носење на слушалки. Со мала тежина и лесни за употреба. Ќе заборавите дека воопшто ги носите!

- Мулти-функционални
- Со вградена батерија која може да се полни
- Поддржува говорно бирање или redial
- LED светлото јасно го укажува статусот на слушалките
- Компатибилни со скоро сите уреди кои работат со Bluetooth

Во пакетот се вклучени и обични слушалки

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари