Микро бубица со предавател со жица

1600 денари

2000 денари

Микро бубица модел 2017 проверено најдобра во својата класа

Предавателот(жицата) околу вратот е со дебелина од само 3мм, и микрофонот на неа е на посебна жица и можете да го прилагодите секаде околу градите

Микро слушалката од големина со само 1мм влегува до средината на ушниот канал,така што воопшто не се приметува и е потполно невидлива

Ви ги нудиме најдобрите бубици на пазарот и ви гарантираме дека нема да имате никаков проблем (супер ќе слушате и ќе ве слушаат) имаме преку 3 години искуство со продажба на бубици,и преку 300 задоволни муштерии 

1 Година гаранција

Вршиме достава низ цела Македонија +129 денари