Аларм со сензор на движење

720 денари

940 денари

Заштити го твојот дом со овој аларм со сензор на движење!

- Штити од непожелни гости дома а и во вашата канцеларија
- Идеално за во вашата гаража
- Безжичен, инфраред сензор, се активира на движење
- Лесен за монтирање
- Со гласност до 105dB
- Со опсег од 10 метри заштита
- Времетраење од 40 секунди откако ќе се приклучи
- Работи со далечински управувач

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари