Аларм против спиење

290 денари

360 денари

Заштитете се од несакано заспивање!
Спречете несреќа во сообраќајот!
Oсигурaјте си ја безбедноста додека возите!

- Се става на увото. Со копче за уклучување/исклучување
- Погодно за користење додека пишувате, читате, а посебно додека возите
- Посебно е погодно за долги патувања, возење под дејство на алкохол, возење на вечер

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари