ActivGel влошки за штикли

550 денари

740 денари

ActivGel се влошки за вашите штикли со двоен гел кои ефективно гo абсорбираат и го олеснуваат притисокот кон вашето стапало за долг период

- Овој производ од мега производителот Scholl одговара на секаков вид штикли односно може да се пресече и да се скрати доколку е потребно
- За подобри резултати извадете ги старите влошки од вашите обувки, ставете ги ActivGel влошките и почувствувајте ја разликата

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари