5 во 1 масажер

440 денари

590 денари

Ги чисти порите!
Помага за абсорпција!
Ја масира и релаксира кожата!

Масажер со 5 додатоци:
- Додаток за полирање: ја мазни и чисти тврдата кожа
- Latex нежен сунѓер: за масирање околу очите
- Make-up сунѓер: ја масира и чисти кожата
- Ролинг масажер: прави подобри околности на крвта од стареење на кожата
- Мека четка: за мазна површина на кожата

Работи со две брзини
Користи 2 АА батерии

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари