3 во 1 Smart Cutter ножеви

490 денари

610 денари

Ги заменува сите ножеви во вашата кујна!
Со можност за заклучување со цел да спречите несреќа!

- Ја сецкат храната за само неколку секунди
- Сечила направени од антикорозивен челик
- Лесни за употреба, без правење на неред
- Димензии на производот: 25x2.8x7cm; 209g

Дизајниранo во САД

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари