Магнетна бубица

700 денари

1000 денари

Магнетна бубица

Нови неупотребувани фабрички изработени бубици за препишување на испит, потполно невидливи за човечкото око
Нов дизајн со нов предавател кој воопшто не загрева

Ви ги нудиме најдобрите бубици на пазарот и ви гарантираме дека нема да имате никаков проблем (супер ќе слушате и ќе ве слушаат) имаме преку 3 години искуство со продажба на бубици,и преку 300 задоволни клиенти

1 година гаранција

Вршиме достава до дома низ цела Македонија +129 денари