Ноќна сина ламба - убиец на комарци

250 денари

420 денари

Без хемикалии и без никаков мирис и звук
Ниска потрошувачка на струја и голема ефикасност
Синото светло ги привлекува комарците и ги убива инстантно
За секаква употреба за секоја соба

Вршиме достава до дома до сите градови и села во Р.Македонија +130 денари
Нарачки во инбокс на фејсбук или на тел број 072 255 900