Електричен рекет за муви и комарци

490 денари

690 денари

-Кога ќе го притиснете копчето мрежата станува електрачна и инстантно ги убива мувите и комарците 
-Има 3 слоја на метална мрежа така што неможете да ги промашите овие штетници
-Работи на 3 X AAA батерии кои се вклучени во пакетот
-Кога ќе ја доприте мрежата со рака потполно е безбедна за вас нема да ви предизвика електричен шок,работи на мала волтажа доволна да ги убие овие штетници

Вршиме достава до дома низ цела Македонија +129 денари

Нарачки и повеќе информации на тел број 072 255 900 или на фејсбук во инбокс