Магнетна завеса - Magic mesh

490 денари

880 денари

Магнетна завеса - Magic mesh
 

Цена - 490 денари

-Се отвора лесно,потоа со помош на магнетните магично се затвора 
-Ви овозможува да имате свеж воздух,ги држи досадните муви и комарци на страна
-18те магнети се одделуваат лесно и автоматски се прицврстуваат заедно
-Лесен за инсталирање нема потреба од шајки,завртки или алати
-Чувајте ги досадните мува и комарци на страна

Димензии - 210cm x 99cm
боја - црна

Нарачки и повеќе информации на фејсбук или на тел број 072 255 900