Картица блутут бубица

3500 денари

5000 денари

Блутут картичка бубица
Препишувајте без никаков ризик !
Нова блутут картичка модел 2016 без жици,само 5мм дебелина,можете да ја ставите каде што сакате да ја залепите околу вашата рака под вашите алишта или во џеб околу горниот дел на телото

Картичката има дугме кое кога ќе го притиснете се уклучува блутутот потоа се побрзува со вашиот мобилен кој треба да биде на домет до 10 метри, потоа се става батеријата во бубицата(слушалката) потоа се става истата потполно невидлива бубица во вашето уво

Картичката има вградена батерија од 1000mah,која ќе ви издржи до 8 часа постојана работа со неа,има вграден микрофон така да можете со шепотење да му ги прочитате прашањата од испитот на парнерот со кој сте во телефонска линија и исто така има вграден предавател кој безично го пренесува звукот од картичката до слушалката во увото
Домет од бубицата до картичката до 80cm.

Работи како handsfree со Auto-answer (автоматско кревање на телефонските повици) корисно доколку се прекине повикот поради било која причина

Картичката безично го пренесува телефонскиот разговор или кој било звук од телефонот до бубицата.

Бубицата(слушалката) во увото е најмалата (вкупна должина помала од 1cm) и најгласната што постои на пазарот така што е потполно невидлива и навлегува длабоко во увото во средината на каналот така што е потполно невидлива за човековото око

Со една батерија работи над 2 часа

Пакетот се состои од:
1 Картичка блутут предавател
1 Потполно невидлива бубица
1 Sony батерија за бубицата

1 година гаранција

Вршиме достава до дома до сите градови и села во Р.Македонија +129 денари

Нарачки и повеќе информации на 072 255 900 или на фејсбук во инбокс