Fasiz - тример за метил во косата

3990 денари

5990 денари

Нова трим технологија - систем за безбедно отстранување на оштетените краеви на вашата коса односно метилот.
Сечилата го сечат врвот на 1/8 или 1/4 зависи како ќе одлучите (ги отсекува краевите тие што се изгорени оштетени или суви)
Предности на Split enderot :

-Го сече метилот,не должината
-Многу полесно,попрецизно и побезбедно отколку со ножица
-Ја прави вашата коса како свилена
-Сега можете да ја порасните косата подолга побрзо и поздраво

1 година гаранција

Нарачки на тел број 072 255 900 или на фејсбук на нашата вебстрана gadget.mk