Toilight лед ноќно светло со сензор за тоалетот

360 денари

720 денари

Одговара на секој тоалет - ToiLight неверојатно лесно се инсталира.

Таа користи флексибилен држач кој одговара на секоја шолја.
ToiLight автоматски се активира кога ќе се пријде на шолјата, осветлувајќи во пријатен начин да ве смирува. И тоа се запалува само кога е темно. Одлично за луѓе кои се разбудат повеќе пати во текот на ноќта.
Децата сакаат новиот шарени тоалет.

Боите се сина, црвена, розова, зелена, бебе сина, виолетова, жолта, бела. Вашето семејство и пријатели ќе бидат изненадени и импресионирани кога тие посета на тоалетот. ToiLight е исто така одличен подарок идеја.

Со вграден сензор
8 бои + ротација на сите

Нарачки на 072 255 900 или на фејсбук во инбокс