Smart swab - направа за чистење на ушите

320 денари

640 денари

Ви претставуваме Smart Swab - апаратот за чистење на уши, со кој ќе имате совршена хигиена удобност и безбедно.
Благодарение на специјализираниот дизајн Smart Swab чисти нежно ушите Ви без да предизвикува повреди и болка, како со обични чепкалки за уши.
Smart Swab се користи толку лесно - само ставете го во увото и свртете!

Нарачајте на телефонскиот број 072 255 900 или пишете ни на фејсбук во инбокс на нашата вебстрана