Автоматски диспенсер за сапун со сензор

650 денари

1300 денари

-Погодно за течни сапуни,шампони,средства за дезинфекција итн
-За употреба во кујна,бања,канцеларија,ресторани итн.
-Се активира со движење на рацете преку интегриран инфрацрвен сензор
-Се активира без да го допирате со валкани раце
-Без остаток капки
Капацитет 400мл
Работи на 4ААА батерии

Нарачки на тел бр 072 255 900 или на фејсбук во инбокс на gadget.mk