Fidget spinner - Анти стрес играчка

190 денари

Нова хит играчка - Fidget Spinner

-Ослободува од стрес, го зголемува фокусот 
-До 1 минута вртење,не до 15 секунди како другите на пазарот,врти нежно,тивко,ќе ги импресионира вашите другари
-Ултра квалитет,изработена од ABS пластика
-Одлична за носење во џеб
-Потполно безбедна за деца,напревена од пластика,не како другите на пазарот кои можат да ги повредат вашите деца

Нарачки во инбокс на фејсбук на gadget.mk или на тел број 072 255 900
Вршиме достава по карго низ цела Македонија +80 денари

Цена:
190 денари без Лед светло
290 денари со лед светло
или
350 денари за два спинери без лед светло
520 денари два спинери со лед светло