Пенкало блутут бубица

3500 денари

5000 денари

Пенкало блутут бубица
Препишувајте без никаков ризик !
Нова пенкало бубица модел 2016 без никакво дугме,без жици,нормална големина на пенкало (видете на сликата покрај запалката) 100% безбедна

Како функционира:
Пенкалото се поврзува со блутут со вашиот мобилен телефон кој може да биде на домет до 10 метри,потоа се става батеријата во бубицата(слушалката) потоа се става истата потполно невидлива бубица во вашето уво

Пенкалото има вградено скриено копче за да се приклучи блутутот има вградена батерија која држи до 3 часа(се полни со кабел) има вграден микрофон така да можете со шепотење да му ги прочитате прашањата од испитот на парнерот со кој сте во телефонска линија и исто така има вграден предавател кој безично го пренесува звукот од пенкалото до слушалката во увото во домет до 60cm

Пенкалото безично го пренесува телефонскиот разговор или кој било звук од телефонот до бубицата.

Работи како handsfree со Auto-answer (автоматско кревање на телефонските повици) корисно доколку се прекине повикот поради било која причина

Бубицата(слушалката) во увото е најмалата (вкупна должина помала од 1cm) и најгласната што постои на пазарот така што е потполно невидлива и навлегува длабоко во увото во средината на каналот така што е потполно невидлива за човековото око 
Со една батерија работи над 2 часа

Пакетот се состои од:
1 Пенкало блутут предавател
1 Потполно невидлива бубица
1 Sony батерија за бубицата

1 година писмена гаранција на пенкалото

Цена: 4000 денари