5M RGB LED силиконска трака во 16 бои

600 денари

-3528 РГБ ЛЕД силиконска самолеплива лента

-Должина 5 метри, 4.8W од метар,се сече ако ви е премногу долга
-Водоотпорна,самолеплива,обложена со силикон од предната страна
-Во 16 бои - црвена,зелена и сина и во 12 комбинации на светлина (можат да светат две или три бои заедно)
-Комплет со далечинско адаптер 2А и трафо


Нарачки во инбокс на facebook или на тел број 072 255 900