Магнетен USB кабел

590 денари

Android магнетно кабле за полнење за вашиот телефон
-Само доближете го до портот за полнење,магнетите веднаш се спојуваат и телефонот почнува да се полни
-За секаква употреба и за дома и за во автомобил
-Должинa: 200cm
Боја:Silver

Нарачки на фејсбук во инбокс или на 072 255 900
Вршиме достава до дома до сите градови и села во Р.Македонија +129 денари