Универзален држач за чаша

290 денари

450 денари

-Универзален држач за чаша или за мало шише 
-За автомобил,камион,комбе,трактор итн
-Лесно се прикачува и лесно се вади

Нарачки на фејсбук во инбокс или на 072 255 900
Вршиме достава до сите градови и села до домашна адреса +129 денари