Магнетен појас за вашиот грб

360 денари

720 денари

Нов магнетен појас на познатиот доктор Левин
-Може да се носи под алишта,не се познава и воопшто не привлекува внимание
-Дизајниран за мажи и жени
-Ви помага за правилно држење на телото со нежно влечење на рамената на назад
-Ви нуди терапевтско лекување,без лекови,магнетите ја ослободуваат болката во грбот
Боја:Бела
Број: L / XL

Вршиме достава до дома до сите градови и села во Р.Македонија +129 денари
Нарачки во инбокс на фејсбук или на тел број 072 255 900