Универзален смартфон проџектор

1390 денари

1690 денари

Универзален смарт проџектор за вашиот смартфон,GPS,навигатор,држач за вашиот смартон до 6 инчи(одговара на сите телефони до 6 инчи).
Составен од појачано органско стакло за да се спречи гребење на дисплеј панелот кој рефлектира.
Кога ќе го ставите на централната конзола,воопшто не му пречи на возачот на шофершајбната ,односно е прозирен и се гледа се преку него,така возачите можат да посветат поголемо внимание за безбедноста на патот

Инструкции
-Одберете соодветно место над таблата на автомобилот и поставете го мат црниот на местото каде што ќе посакате,потоа ставете го држачот за него
-Поставете ја заштитната фолија од двете страни за него за да го заштитите од гребки
-Поставете го телефонот на површината и кренете го стаклото од проџекторот по ваш избор(обично на 45 степени за да имате најдобар агол на глетка)
-Поставете ја апликацијата за навигација,подесете ја посакуваната дестинација и само ставете го телефонот на површината

Вршиме достава до дома до сите градови и села во Р.Македонија +129 денари
Нарачки на телефон на 072 255 900 или на фејсбук во инбокс