Gel Active Everyday - влошки со гел

390 денари

790 денари

Цел ден сте на нозе ?
Чуствувате болка и умор?

Gel Active Everyday се влошки за вашите обувки со двоен гел кои ефективно гo абсорбираат и го олеснуваат притисокот кон вашето стапало за долг период.
Everyday - односно за секојдневна употреба.
Овој хит производ од мега производителот Scholl одговара на сите обувки односно може да се пресече и да се скрати доколку е потребно.
Имаме и за мажи и за жени - при нарачка треба да ни напоменете за кој пол ви требаат.
За подобри резултати извадете ги старите влошки од вашите обувки и ставете ги Gel Active Everyday влошките.
Се менуваат на секој 6-8 месеци.

Прифаќаме рекламација на овој производ во следните 7 дена доколку не сте задоволни и потполно враќање на парите.!
Нарачки и повеќе информации на 072 255 900
Вршиме достава до дома до сите градови и села во Р.Македонија +129 денари