360° магнет - држач за мобилен телефон

290 денари

450 денари

360 степени универзален леплив магнет за вашиот мобилен телефон.Работи на сите мобилни телефони,лесен за монтирање само го лепите на посакуваното место.Цврст и силен магнет.
Нарачки и повеќе информации на фејсбук во инбокс или на тел број 072 255 900
Вршиме достава до дома до сите градови и села во Р.Македонија +129 денари