Пакет (ракавици+црево)

590 денари

1180 денари

Екстра цена за пакет ракавици + магично црево
 

Ракавици + црево 7.5 метри -   590 денари
Ракавици + црево 15 метри -    790 денари
Ракавици + црево 30 метри -    990 денари

 

 

РАКАВИЦИ ЗА КОПАЊЕ 

-Едноставни за употреба (копате со вашата рака)
-Флексибилни и потполно водоотпорни
-Универзални одговараат за секого
-Лесно и интересно
Материјал: Пластика и Гумен латекс

 

Магично црево

Престанете да се мачите со тешките стари црева кои не се виткаат.Магичното црево се протегнува до 3 пати повеќе кога е под притисок на вода,кога не е се збира и станува три пати пократко.
Перете го вашиот автомобил,наводнете ги вашите цвеќиња,вашата трева,исчестете ја вашата улица итн.
-Лесно за носење и за употреба.
-Се прогетнува 3 пати повеќе
-Екстра квалитет - легура од три слоја пластика и најлон
-Комплет со вентил со спојка и неколку различни видови на прскање

Нарачки и повеќе информации на фејсбук во инбокс или на тел број 072 255 900
Вршиме достава до дома до сите градови и села во Р.Македонија +129 денари