Магично црево

390 денари

780 денари

Престанете да се мачите со тешките стари црева кои не се виткаат.Магичното црево се протегнува до 3 пати повеќе кога е под притисок на вода,кога не е се збира и станува три пати пократко.
Перете го вашиот автомобил,наводнете ги вашите цвеќиња,вашата трева,исчестете ја вашата улица итн.
-Лесно за носење и за употреба.
-Се прогетнува 3 пати повеќе
-Екстра квалитет - легура од три слоја пластика и најлон
-Комплет со вентил со спојка и неколку различни видови на прскање
 

Достапно во повеќе големини
Цени:
7.5 метри -   390 денари
15 метри -    590 денари
37.5 метри - 890 денари
42 метри -    990 денари

52 метри -    1090 денари
60 метри -    1190 денари

Нарачки на фејсбук во инбокс или на телефонскиот број 072-255-900
Вршиме достава до сите градови низ цела Македонија +129 денари