Ракавици за копање

290 денари

720 денари

-Едноставни за употреба (копате со вашата рака)
-Флексибилни и потполно водоотпорни
-Универзални одговараат за секого
-Лесно и интересно
Материјал: Пластика и Гумен латекс

Нарачки и повеќе информации на фејсбук во инбокс или на тел број 072 255 900
Вршиме достава до дома до сите градови и села во Р.Македонија +129 денари