Knot out електричен чешел за вашето милениче

630 денари

1050 денари

Knot out електричениот чешел за вашето милениче ги остранува јазлите и клопките од вашето куче или маче без тргање болка или стрес.
Многу едноставно - само го притискате копчето на чешелот
Со овој електричен чешел истовремено му пружите и масажа и потполно задоволство на вашето домашно милениче.
Лесно за употреба и чистење за секаков вид крзнени домашни миленици.