Nose clip - стоп за рчењето

320 денари

640 денари

Правилното дишење преку носот го активира процесот на детоксикација,ги ревитализира белите дробови,срцето црниот дроб и мозокот и помага да ги задржи вените и артериите здрави и млади.Носните канали можат да се блокираат од многу причини но со ова помагало не ви треба ни спреј ни други лекови.Со помош на магнетите ова помагало ги отвора и ги шири носните канали така што воздухот лесно поминува низ носот.

Нарачки на фејсбук во инбокс или на 072 255 900
Вршиме достава до дома низ сите села и градови во Р.Македонија +129 денари