Shoes under помагало за складирање на вашите обувки

410 денари

820 денари

Shoes under е одлично помагало за да ги складирате вашите обувки.
Може да го ставите секаде по ваш избор.
12 прегради за да скадирате до 12 пара на обувки

Нарачки во инбокс или на 072 255 900
Вршиме достава до дома до сите градови и села во Р.Македонија +129 денари
Нарачки на фејсбук во инбокс или на 072 255 900