Touch me диспенсер за паста за заби

470 денари

940 денари

Нема повеќе неред,залудно потрошена паста за заби,или залудно да пробувате да ја стегате пастата за заби од горе до долу
Овој диспенсер ви овозможува брзо лесно и едноставно да ставите од вашата паста за заби директно на вашата четка.

Пакетот се состои од
-Држач за четки за заби
-Диспенсер за паста за заби

-Прекрасен за дома за во тоалет
-Работи без батерии само со допир
-Нема повеќе залудно потрошена паста за заби
-На држачот можат да се прикачат до 5 четки

Нарачки на фејсбук во инбокс или на тел бр 072 255 900
Вршиме достава до домашна адреса до сите градови и села +129 денари