Електрична острилка за вашите ножеви,ножици итн

560 денари

920 денари

Високо квалитетна острилка со брза електрична машинка со камен со дијамантски честички за острење на вашите ножеви,ножици,сатори итн.

-Брза ротаричка машинка од камен со сафирски честички
-Компактен дизајн (не зафаќа премногу место)
-Потполно безбедна за користење
-Работи на четири ААА батерии

Вршиме достава до сите градови и села до домашна адреса во Р.Македонија до домашна адреса +129 денари