Hot design nail art сет

360 денари

720 денари

Hot design nail art сетот ви дозволува да си го креирате вашиот сопствен замислен дизајн.Сетот содржи шест пенкала и секое пенкало има две бои(вкупно 12 бои) четка и пенкало за цртање.Користете ја четката за да ги обоите ноктите потоа користете го пенкалото за да го креирате посакуваниот дизајн.Едноставно и во исто време забавно.Добивате и прирачник со голем број на уметнички идеи.

Вршиме достава низ цела Македонија до домашна адреса во сите градови и села за 1-3 работни дена +129 денари.
Нарачки во инбокс на фејсбук или на 072 255 900