Професионален Roto Clipper тример за нокти

590 денари

1100 денари

Професионален тример за нокти
Ги скратува и ги оформува перфектно
Работи на 2*АА батерии
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +129 денари
Нарачки во инбокс или на 072 255 900