Метро со ласер

990 денари

Ласерско прецизно метро за мерење на површина,рамнина,должина итн
Хоризонтално и вертикално се подесува по ваш избор
Одлично за секој мајстор,за редење за плочки,паркет,кујни,слики,мебел итн
Вршиме достава до дома сите села и градови во Македонија +99 денари

Нарачки во инбокс на фејсбук или на 072 255 900