Sticky Buddy

550 денари

Sticky Buddy е леплив ролер кој се купува еднаш засекогаш,лесно и едноставно ги собира сите влакна трошки и секаков вид на ѓубре.
Прекрасен за вашиот тепих,маса,гарнитува,милениче,облека итн.
После употреба само треба да го измиете во вода и можете повторно да го користете неограничен број пати.
Вршиме достава до дома низ сите градови и села во Р.Македонија +129денари
Нарачки на фејсбук во инбокс или на 072 255 900