Body Slimmer - Анти-целулит масажер

859 денари

1279 денари

  • Го затегнува вашиот струк и половината
  • Помага при намалување на целулитот
  • Ја враќа цврстината и мазноста на кожата
  • Погоден за вашите нозе, раце, бутовите, колковите и задникот

- Работи на напон од: 220-250V/60Hz
- Моќност: 4.5-4.8W