ActivGel - Влошки за штикли

549 денари

799 денари

ActivGel се влошки за вашите штикли со двоен гел кои ефективно гo абсорбираат и го олеснуваат притисокот кон вашето стапало за долг период

- Овој производ од мега производителот Scholl одговара на секаков вид штикли односно може да се пресече и да се скрати доколку е потребно
- За подобри резултати извадете ги старите влошки од вашите обувки, ставете ги ActivGel влошките и почувствувајте ја разликата

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари