Масажер 5 во 1

439 денари

699 денари

  • Ги чисти порите
  • Помага за абсорпција
  • Ја масира и релаксира кожата

Масажер со 5 додатоци:
- Додаток за полирање: ја мазни и чисти тврдата кожа
- Latex нежен сунѓер: за масирање околу очите
- Make-up сунѓер: ја масира и чисти кожата
- Ролинг масажер: прави подобри околности на крвта од стареење на кожата
- Мека четка: за мазна површина на кожата

Работи со две брзини
Користи 2 АА батерии (не се вклучени во пакетот)

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари