NOVA - Професионална машинка

789 денари

1199 денари

- Работи на 220V-50Hz
- Моќност од 3W
- Вградена батерија. Со можност за полнење
- Време на полнење: 8 часови
- Со 3 чешли за големина
- Масло и четче за чистење вклучени во пакетот
- Ултра тивок мотор
- Издржлива и лесна за користење

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари