Dr. Levine - Магнетен појас за вашиот грб

359 денари

529 денари

Нов магнетен појас на познатиот доктор Левин!

- Може да се носи под алишта. Не се познава и воопшто не привлекува внимание
- Дизајниран за мажи и жени
- Помага при правилно држење на телото со нежно влечење на рамената на назад
- Ви нуди терапевтско лекување. Без лекартства, магнетите ја ослободуваат болката во грбот
- Достапен во сите големини
- Боја: Бела

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари