Дигитална вага до 50kg

539 денари

1059 денари

- Супер квалитетна и прецизна
- Уникатен Handheld дизајн
- Автоматска функција за исклучување
- Пренослива и лесна за користење
- Батерии вклучени во пакетот

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари