Дигитална вага од 0.01 до 200g

649 денари

929 денари

- Автоматско мерење
- Автоматско исклучување (по 30 секунди неактивност)
- Температура на работа од 10-30°C
- Поднесува тежина од 0.01-200g
- Пренослива и лесна за користење
- Во пакетот се вклучени и батерии

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари