Џебен нож

249 денари

389 денари

- Ултра тенок - 2.2mm
- Тежина: 13g
- Везбедно за чување во џеб или новчаник
- Остар жилет со должина од 65mm

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари